Technologie přípravy pokrmů 2

180 Kč –9 %
7774 technologie pripravy pokrmu 2
180 Kč –9 % 163 Kč
Skladem
učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastronomické předměty
Nakladatelství: Nakladatelství Fortuna
ISBN: 978-80-7168-952-1
EAN: 9788071689521
Stránky: 88 + 16
Formát: A4
Vydání: 2. vydání
Obch. č.: 1053
Autor: Hana Sedláčková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: