Technologie přípravy pokrmů 3

190 Kč –10 %
7777 technologie pripravy pokrmu 3
190 Kč –10 % 171 Kč
Skladem
učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastronomické předměty
Nakladatelství: Nakladatelství Fortuna
ISBN: 978-80-7373-032-1
EAN: 9788073730321
Stránky: 96 + 16
Formát: A4
Vydání: 2. vydání
Obch. č.: 1151
Autor: Hana Sedláčková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: