Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.
Související produkty
Učebnice pro ZŠ a SŠ
více než 1 000 titulů
Doprava zdarma
pro školy
Ověřeno v praxi
zkušenými pedagogy
Více než 30 let
úspěšně na trhu
Jsme 4 partnerská nakladatelství! Stavíme na tradici, nestojíme na místě! Jdeme společnou cestou!