Technologie přípravy pokrmů 4

190 Kč –10 %
7780 technologie pripravy pokrmu 4
190 Kč –10 % 171 Kč
Skladem
učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastronomické předměty
Nakladatelství: Nakladatelství Fortuna
ISBN: 978-80-7373-066-6
EAN: 9788073730666
Stránky: 96 + 16
Formát: A4
Vydání: 2. vydání
Obch. č.: 1152
Autor: Hana Sedláčková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: