Technologie přípravy pokrmů 5
Detailní popis produktu
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.Doplňkové parametry
Kategorie: | Gastronomické předměty |
---|---|
Nakladatelství: | Nakladatelství Fortuna |
ISBN: | 978-80-7373-026-0 |
EAN: | 9788073730260 |
Stránky: | 136 + 16 |
Formát: | A4 |
Vydání: | 2. vydání |
Obch. č.: | 1153 |
Autor: | Hana Sedláčková |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.