Technologie přípravy pokrmů 5

193 Kč –10 %
7783 technologie pripravy pokrmu 5
193 Kč –10 % 174 Kč
Skladem
učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastronomické předměty
Nakladatelství: Nakladatelství Fortuna
ISBN: 978-80-7373-026-0
EAN: 9788073730260
Stránky: 136 + 16
Formát: A4
Vydání: 2. vydání
Obch. č.: 1153
Autor: Hana Sedláčková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: