Technologie přípravy pokrmů 6

193 Kč –10 %
7786 technologie pripravy pokrmu 6
193 Kč –10 % 174 Kč
Skladem
učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gastronomické předměty
Nakladatelství: Nakladatelství Fortuna
ISBN: 978-80-7373-114-4
EAN: 9788073731144
Stránky: 124 + 16
Formát: A4
Vydání: 1. vydání
Obch. č.: 1424
Autor: Jaroslav Řešátko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: